اکثر جوانان با روبه رو شدن مشکلاتی چون خروج از کشور، ورود به بازار کار ، تحصیل و دیگر مواردی که نیاز به کارت پایان خدمت می باشد همین امر منجر می شود تا افراد به فکر معافیت یا خرید سربازی بیافتند . همان طور که اطلاع دارید معافیت کفالت انواع مختلفی دارد مانند معافیت کفالت مادر، معافیت کفالت پدر، معافیت کفالت برادر و ..... می توانید با دارا بون شرایط از معافیت کفالت برخوردار و به دنبال دریافت کارت پایان خدمت بروید . همین راستا قصد داریم به موضوع دیگری از معافیت کفالت خواهر پبرداریم و مباحث مربوط به شرایط و قوانینی که لازم است آن را داشته باشید به صورت کامل به مطلع نماییم .
جهت آشنایی با خدمات مشاوره ای مقاله مشاوره تلفنی نظام وظیفه باخه را مطالعه کنید.
معافیت کفالت خواهر
معافیت کفالت خواهر به دو صورت می باشد موقت و دائم . برای دریاف معافیت کفالت خواهر بایستی موارد زیر را دارا باشید .
- شما کفالت خواهر صغیر یا مطلقه خود را برعهده بگیرید. (در صورتی که پدر شما در قید حیات نباشد و شما یگانه سرپرست خانواده باشید)
- معافیت کفالت سه خواهری
در ابتدا باید بدانید که این نوع معافیت موقت می باشد و در صورتی می توانید از معافیت دائم برخودار شوید که با تمدید معافیت متداول می توانید معافیت دائم را دریافت نمایید . اما این شرایط چه می تواند باشد ؟
در صورتی که خواهر صغیر یا مطلقه داشته باشید و پدر در قید حیات نباشد می توانید کفالت خواهر را به عهده بگیرید و نسبت به اخذ معافیت اقدام نمایید اما تا موقعی می توانید از این معافیت برخودار شوید که خواهر شما مجرد و ازدواج نکرده باشد .
مدارک لازم جهت اخذ معافیت کفالت خواهر صغیر
- گواهی فوت یا زندانی بودن پدر
- شناسنامه خواهر صغیر
- مدارک سایر اعضای خانواده
- تأییده عکس خواهر شما توسط سازمان مربوطه
مدارک لازم برای اخذ معافیت کفالت خواهر مطلقه
- گواهی فوت یا زندانی بودن پدر
- شناسناسنامه خواهر مطلقه
- ارائه شناسنامه مادر و یا دیگر همسران پدر
- کپی شناسنامه از تمامی افراد مرتبط با پرونده
- گرفتن جواب استعلام از ثبت احوال
- برگه تحقیق وضعیت
- تأییده عکس خواهر شما توسط سازمان مربوطه
طریقه دریافت معافیت کفالت خواهر شامل چه مواردی می باشد ؟
- برای دریافت معافیت کفالت خواهر، سن خواهر تاثیری ندارد و ملاک رسیدگی نمی باشد.
- داوطلب باید برادر تنی خواهر باشد. یعنی خواهر وی از یک پدر و مادر باشد .
- برادر ناتنی نمی تواند درخواست معافیت کفالت خواهر ناتنی خود را بدهد.
- چنانچه پدر در زندان باشد و یا مادر را طلاق داده باشد شامل معافیت نخواهید بود .
- چنانچه خواهر وی مطلقه باشد و یا پدر فوت کرده باشد و حتی فرزتد بالای 18 سال س نداشته باشد متقاضی می تواند برای سرپرستی خواهر درخواست معافیت کفالت دهد .
- در صورتی که خواهر، بردار تنی بالای 18 سال دیگری را داشته باشد . برادر زمانی می تواد درخواست معافیت کفالت خواهر را بدهد و با اثبات و به تشخیص نظام وظیفه اثبات بردار وی دچار بیماری شده است و توانایی مراقبت از خواهر را ندارد
- شاغل بودن خواهر و در قید حیات بودن مادر تأثیری برای اخذ معافیت کفالت ندارد .
- در صورتی که سرپرستی خواهری که پدر او فوت کرده است، به افراد خیر یا سازمان های خیریه واگذار شده باشد، برادر با داشتن شرایط لازم می تواند درخواست معافیت داده و سرپرستی خواهر خود را به عهده بگیرد.
- اگر پس از دریافت معافیت کفالت خواهر فوت کند یا ازدواج ملاک رسیدگی واجد شرایط کفالت بودن در زمان طرح پرونده در هیئتهای رسیدگی است.
- اگر فردی که معافیت کفالت خواهر را دریافت نموده درصورت بیماری ،فوت خواهر و خواهر فاقد سرپرست باشد برادر نمی تواند برای دریافت کفالت درخواست رسیدگی دهد .
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط و قوانین معافیت به مقاله شرایط معافیت کفالت خواهر مراجعه نمایید .
- ۹۹/۰۷/۲۳